UNIEKE KANS! Krijg 3 GRATIS workouts INCLUSIEF een bodyscan! (Alleen in de komende 30 dagen)

CLAIM JE GRATIS WORKOUTS

De FAVORIETE workouts van GRONINGEN 

De oplossing is hier! Na meer dan 250+ mensen te hebben geholpen om duurzaam af te vallen, durven we te zeggen dat we code hebben gekraakt!

Hier kunnen zowel mannen- als vrouwen  van alle niveaus werken aan de beste versie van zichzelf doormiddel van onze combinatie trainingen van high intensity interval training, conditie training en krachttraining.


De sleutel om duurzaam af te vallen is de combinatie die wij leggen tussen voeding, mindset en beweging. Dit in combinatie met de MOTIVATIEBOOST die je krijgt van onze gekwalificeerde trainers is de perfecte formule voor resultaten. Kom vooral eens langs en TRY IT YOURSELF!

"The GYMBITES EXPERIENCE"

Bij Gymbites zijn onze workouts niet op de traditionele 'personal training' manier. Wij focussen ons op uiterst effectieve sessies zodat jij de beweging krijgt die je lichaam nodig heeft en om eindelijk af te komen van die overtollige kilo's. 


Onze signature 45-minuten workouts bestaan uit een combinatie tussen HIIT, conditie- en krachttraining. Trainen moet leuk zijn, maar ook vooral effectief. Dus je hoeft niet 2 uur lang in de sportschool te staan waarvan je eigenlijk maar 40 minuten ECHT iets doet. Die tijd is voorbij.


Elke les bij Gymbites wordt verzorgd door een gekwalificeerde trainer die in het bezit is van meerdere certificaten zodat we altijd het beste uit de training kunnen halen.

CLAIM JE 3 GRATIS SESSIES 

VOEDING IS ESSENTIEEL

Voeding is nummer 1 prioriteit waar je je op moet gaan focussen als je wilt gaan afvallen. Waarom lukt dit dan 52% van de Nederlandse bevolking NIET? Er staat zo ongelofelijk veel informatie op het internet, dat het lastig is om te bepalen wat voor jou gaat werken en wat niet. Bij Gymbites krijg je adviezen van gecertificeerde trainers die altijd kijken naar de persoonlijke context, want geen enkel persoonis hetzelfde.

MINDSET IS EEN MUST

Je mindset is een denkwijze die je hebt over bepaalde onderwerpen. Gedurende de jaren heb je bepaalde gewoontes en patronen opgebouwd die ertoe hebben geleid dat je nu niet tevreden bent met de resultaten die je tot nu toe hebt. Dus moeten we hieraan gaan sleutelen. Deze gewoontes zijn ontstaan vanaf je jeugd tot aan vandaag de dag. Op het moment dat je aan jezelf gaat werken, zal je mindset mee veranderen. Je gaat positiever in het leven staan en zult veel meer levenskwaliteit ervaren!

DAT WIL IK

De Workouts 

Ooit urenlang op de loopband gestaan en je afgevraagd, "Is er nou geen betere en meer effectieve manier om fit te worden"? Nou, jazeker is die er! Bij Gymbites leveren we de beste workouts die je in 45 minuten kunt ervaren. Dit doe je ook niet alleen, maar altijd in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Zo krijg jij de begeleiding die je nodig hebt in een omgeving van gelijkgestemden die allemaal hetzelfde willen: RESULTAAT.

Wat enkele andere mensen over ons hebben gezegd:

Stop met uitstellen en maak alleen deze maand nog gebruik van 3 gratis sessies!

KRIJG 3 GRATIS WORKOUTS INCLUSIEF BODYSCAN

START VANDAAG NOG

 JE BENT ZO DICHTBIJ!


Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de bodyscan en de sessies te gaan plannen.