AfaScan onthult je fysieke conditie
Peter Mellema
23 november 2021 

AfaScan onthult je fysieke conditie

Afascan conditie resultaten

Primeur voor Noord Nederland. De AfaScan, exclusief bij GymBItes in Groningen. De AfaScan is het eerste geïntegreerde high-tech fitness beoordelingsplatform ter wereld.

De AfaScan meet explosiviteit, kracht, balans, flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen. AfaScan stelt personal trainers, coaches en sporters in staat om fitness-niveaus te beoordelen als nooit tevoren. Diepgaande analyse van testgegevens motiveert sporters en atleten om hun doelen te bereiken. De progressie van je fysieke conditie wordt zichtbaar gemaakt in elke trainingssessie.

AfaScan geeft inzicht in je fysiek conditie

Snel, Accuraat, en betrouwbaar

Het AfaScan-systeem gebruikt geavanceerde sensor-technologie. Het is zeer snel, uiterst nauwkeurig en betrouwbaar, het meet bewegingen tot 2000 graden / seconde, rotatie, 200 G versnelling bij een frequentie van 200 Hz, en meetdruk tot 3600 kg met een nauwkeurigheid van 1 gram.

Professioneel en Veelzijdig

Analyse van alle belangrijke spiergroepen en honderden individuele atletische bewegingen.

De Afascan analyseert alle belangrijke spiergroepen

Snel en Eenvoudig

Simpel en snel, AfaScan voert een uitgebreide 7-voudige fitness test uit in slechts 10 minuten.

Topsport Training

Trainers kunnen door een snelle analyse sterke en zwakke punten beoordelen. Dit stelt hun in staat om op maatwerk te leveren als het gaat om individuele trainingsdoelen te bereiken.

De Afascan geeft Real time feedback

Realtime Feedback

Real time feedback inspireert mensen om hun echte fysieke conditie te ontdekken.

AfaScan geeft je professionele conditie data

AfaScan Professionele Prestatie Data

De AfaScan analyseert alle belangrijke spiergroepen en honderden individuele atletische bewegingen. Het systeem voert op professionele wijze beoordelingen uit van sporttrainingen, zoals explosiviteit, maximale kracht en balans tijdens verticale sprong en landing. De allernieuwste sensor-technologie toont verborgen parameters, zoals maximale push force-ups en maximale step frequentie.

Nieuwsgierig geworden naar de prestaties van jouw body? Maak een afspraak met GymBites en ga voor de ultieme test.

Over de schrijver
Peter Mellema
Reactie plaatsen