Eerste GymBites automaat in Nederland
Peter Mellema
31 januari 2021 

Eerste GymBites automaat in Nederland

Healthy Food primeur in Groningen! De eerste GymBItes maaltijd automaat krijgt een plaats bij het Woldring appartementen complex. 24/7 je verse maaltijden binnen handbereik. De bewoners van het Woldring complex krijgen de mogelijkheid om na een drukke werkdag bij thuiskomst een gezonde maaltijd uit de automaat mee te nemen, op te warmen in de magnetron en aan tafel te gaan. Niet meer nadenken, wat zal ik vanavond eten?, no cooking, geen late-run naar de supermarkt ... Grab&Eat een gezonde maaltijd uit de GymBItes vending automaat.

Gymbites missie

EVERY BODY HEALTHY is de missie van GymBites. Verantwoord eten én gezond bewegen voor iedereen toegankelijk maken. 24/7 verse maaltijden online bestellen en gratis thuisbezorgd of - in de nabije toekomst - uit een maaltijd automaat af te halen. Gymbites wil je niet alleen van gezonde maaltijden voorzien, maar ook van maaltijdplannen, op maat gemaakt, ondersteund met persoonlijke trainings- en bewegingsplannen.

GymBites bij jou in de keuken

De GymBites maaltijden worden GRATIS bezorgd en zijn een verantwoorde afwisseling in jouw dagelijks menu. GymBites kan je maaltijden ook op het werk bezorgen, op scholen, in bedrijfskantines, etc. Met een eigen bezorgdienst zijn wij in staat snel te bezorgen, waar je ook bent. Op sommige locaties bezorgen we (nog) niet, bijvoorbeeld op een boorplatform, maar wie weet verzinnen we daar ook wel wat op in de toekomst.

Over de schrijver
Peter Mellema
Reactie plaatsen