Hoofdkwartier GymBites in Groningen
Peter Mellema
31 januari 2021 

Hoofdkwartier GymBites in Groningen

Het nieuwe hoofdkwartier van GymBites zal gevestigd worden in het Woldring complex aan de Friesestraatweg in Groningen. Op dit moment wordt er volop gewerkt aan het voorbereiden van de nieuwe locatie met scheidingswanden, plafonds, afzuiging, vloeren, etc. Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen zal er een professionele keuken geplaatst worden en gaan we verhuizen naar ons nieuwe onderkomen.

GymBites kitchen

Als food-leverancier hadden we behoefte aan een professionele ruimte met een volwaardige keuken. Onder ander om voedselveiligheid en hygiëne goed te kunnen bewaken bij het bereiden van de maaltijden. Woldring verhuur stelde ons in de gelegenheid om die ruimte in hun appartementen complex te huren en in te richten. Hier kunnen we voldoende verder bouwen om ons maaltijd-assortiment uit te breiden. Het nieuwe onderkomen bevat een horeca keuken met voldoende opslag, goede bereikbaarheid en korte werklijnen. De keuken is zeer efficiënt ingericht, zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn.

GymBites gym als buurman

Links van de keuken vind je de ruim opgezette GymBItes gym met alle benodigde equipment voor Personal Training van jouw body. Ook hier is een welgemeend bedankje aan Woldring verhuur die deze ruimte ter beschikking heeft gesteld aan GymBItes. Dreams come true!

Voorlopig zijn de Personal Trainingen en groepstrainingen hier helaas nog niet beschikbaar vanwege de lockdown maatregelen. Maar zodra we open mogen, laten we dat weten via de pers, de social media kanalen en als je bij GymBItes een account hebt, een persoonlijk e-mail bericht.

Over de schrijver
Peter Mellema
Reactie plaatsen