Toekomst van de kantine
Peter Mellema
31 januari 2021 

Toekomst van de kantine

Wil jij als ondernemer bijdragen in de fysieke gezondheid van je medewerkers? GymBites kan je bedrijfskantine elke dag voorzien van verse en gezonde maaltijden. Als je medewerkers gezond eten, krijgen ze meer energie, zal hun concentratie verbeteren en zullen ze beter presteren. Samen met de voordelen van minder ziekteverzuim, een goede werksfeer en teamspirit zullen al deze voordelen je bedrijfsimago een flinke boost geven. Let's Go!

'Stay healthy' waar je ook bent

Een gezonde levensstijl voor iedereen bereikbaar. Dat is het ultieme doel van GymBites. Of je nu op je werk bent, op school, thuis, in de gym of onderweg… GymBites streeft naar mogelijkheden om gezonde maaltijden op je werkplek te leveren, in schoolkantines, in automaten onderweg of elke plek die we maar kunnen bedenken om je gezonde levensstijl te kunnen handhaven.

Maaltijd-automaat naar wens aangepast

We hebben voor elke ruimte, binnen én buiten – speciaal voor GymBites ontwikkeld – passende automaten in ons gamma. Elk model is gemakkelijk uit te breiden, bijvoorbeeld in grootte en capaciteit. Wil je een volledige HEALTHY WALL neerzetten? Geen probleem!

Take & Go Small
Take & Go Medium
Take & Go Large Double
Take & Go Medium Double
Over de schrijver
Peter Mellema
Reactie plaatsen